Thursday, August 25, 2011

terharu :'(


eh tengok... ^^ ade orang lukis potret untuk aku lah ish aku terharu sgt2 nie... FIRST time dalam hidup aku diberi peluang untuk merasai bagaimana dihargai hingga sebegini rupa...kau ade kau ade??^^ opss stop ! ayat aku mmg tak boleh belah langsung ~ n_n terima kaaseh yeah SH shayunxx...*sorry gedik...pandai awak melukis.. saya tabikk spring 2 inci untuk awak... saya taw awak lukis tu time awak rindu saya kan kan kan ^^ eh mula perasan dah aku nie tak malu betol =,= haishh...tadi balik sekolah aku on9 fb... terkejut aku tgok DP dia ada lukisan tuh.. aku igt dia lukis sapa.. tapi dia kol ckp dia lukis 2 special kat aku..harharhar~ aku suka ^^ dia janji malam tadi...aku pikir kau maen2 wahai SH.. benar rupanya.. eh..tak bleh jadi kau je yang melukis aku nak jugak.. aku balas balik lukisan kau tuh eak.. aku taw..aku takpandai lukis macam kau.. tapi aku ikhlas taw lukis nie untuk kau... nah ambek la eak 
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


jeng jeng jeng ! ha nah dear...ambek kau..siap ada nama lagi taw.. eh tengok kartun pmpuan 2 dye pkai shawl hana tajima. . .harharhar ~ yg laki 2 hensem..sama macam kaw...eh riak pulak...tak bleh2.. hihi XD

awak2... awak sweet lah... terharu saya hari nie taw.. :'( tak pernah rasai semua ini... ok takmaw cakap banyak..nnti org kutuk saya.. k babai wak ~nnt lukis lagi na =) XOXO



1 comment:

  1. auww ! sukenyea. sweet gyle ohh. ske gyla menda sweet ! <3

    ReplyDelete

terharu :'(


eh tengok... ^^ ade orang lukis potret untuk aku lah ish aku terharu sgt2 nie... FIRST time dalam hidup aku diberi peluang untuk merasai bagaimana dihargai hingga sebegini rupa...kau ade kau ade??^^ opss stop ! ayat aku mmg tak boleh belah langsung ~ n_n terima kaaseh yeah SH shayunxx...*sorry gedik...pandai awak melukis.. saya tabikk spring 2 inci untuk awak... saya taw awak lukis tu time awak rindu saya kan kan kan ^^ eh mula perasan dah aku nie tak malu betol =,= haishh...tadi balik sekolah aku on9 fb... terkejut aku tgok DP dia ada lukisan tuh.. aku igt dia lukis sapa.. tapi dia kol ckp dia lukis 2 special kat aku..harharhar~ aku suka ^^ dia janji malam tadi...aku pikir kau maen2 wahai SH.. benar rupanya.. eh..tak bleh jadi kau je yang melukis aku nak jugak.. aku balas balik lukisan kau tuh eak.. aku taw..aku takpandai lukis macam kau.. tapi aku ikhlas taw lukis nie untuk kau... nah ambek la eak 
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


jeng jeng jeng ! ha nah dear...ambek kau..siap ada nama lagi taw.. eh tengok kartun pmpuan 2 dye pkai shawl hana tajima. . .harharhar ~ yg laki 2 hensem..sama macam kaw...eh riak pulak...tak bleh2.. hihi XD

awak2... awak sweet lah... terharu saya hari nie taw.. :'( tak pernah rasai semua ini... ok takmaw cakap banyak..nnti org kutuk saya.. k babai wak ~nnt lukis lagi na =) XOXO



1 comment:

  1. auww ! sukenyea. sweet gyle ohh. ske gyla menda sweet ! <3

    ReplyDelete